Inspirationsmøde om diagnostik og værdibaseret sundhed

 

Innovation, værdibaseret sundhed, strategiske partnerskaber og diagnostik.

Det er temaerne, når Roche Diagnostics tirsdag den 9. oktober faciliterer et inspirationsmøde om værdien af diagnostik og værdibaseret sundhed.

Programmet for mødet, hvis indhold er specielt relevant for indkøbschefer, udbudschefer og indkøbere i regionerne, omfatter – ud over en workshop med temaet ”hvordan gør vi Danmark til Europas bedste indkøbsinstitution” – blandt andet indlæg fra to eksterne eksperter.

Morten Remmer, som blandt andet er Head of LEO Innovation Lab Incubator, vil fortælle om ”innovation i sundhed”, og New Business Development Manager i Region Hovedstaden, Lars Dahl Allerup, vil fortælle om ”værdibaserede indkøb og innovation” samt innovative indkøb og strategiske partnerskaber. Dertil vil Strategic Consultant hos Roche Diagnostics, Hugh McGovern, give eksempler på, hvordan samarbejdspartnerne kan forbedre anvendelsen af allerede eksisterende diagnostiske løsninger.

”Vi har med glæde modtaget rigtig positiv respons på et møde, vi afholdt i januar for indkøberne i to regioner. Det var gennemgående for responsen på det første møde, at der var et ønske om en mulighed for at mødes på tværs af regionerne for at vidensdele og udveksle erfaringer gennem workshops og networking samt at få inspiration til værdibaseret indkøb af diagnostisk udstyr gennem introduktion af nyheder og trends. Og den opfordring har vi lyttet til”, forklarer Jane Hilligsøe, Strategic Customer Manager hos Roche Diagnostics, om baggrunden for mødet.

Mødet afholdes tirsdag den 9. oktober 2018 fra klokken 9.30 til 15.15 i Roche Diagnostics’ lokaler på Industriholmen 59 på Avedøre Holme i Hvidovre. Tilmeldingsfristen er fredag den 28. september.

For yderligere oplysninger om program og tilmelding klik venligst her.