Roche inviterer 120 life science-studerende på speed-dating

 

Torsdag 1. november får 120 life-science studerende fra Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet en særegen mulighed for en tête-à-tête med potentielle arbejdsgivere. På denne dag slår den danske afdeling af den schweiziske medicinalkoncern, Roche, nemlig dørene op og inviterer de studerende indenfor til et møde med deres – måske – kommende kolleger.

Initiativet er kommet i stand, takket være et frugtbart samarbejde mellem Roche og studenterforeningen Synapse, der arbejder for at bygge bro mellem universiteternes life science-miljø og medicinalindustrien.


Lynvisit med oplæg, rundvisning og mingling

Tidlig torsdag morgen mødes de studerende i København, hvor de inddeles i to hold. Det ene hold drager nordpå til Hørsholm, hvor de skal besøge Roche Innovation Center Copenhagen (RICC), der er ét af Roches i alt syv globale forskningscentre. Efter en kort introduktion til RICCs forskningsprojekter får de studerende en unik rundvisning i laboratorierne og et indblik i centrets mange spændende forskningsaktiviteter.

Det andet hold drager til Hvidovre, hvor medarbejdere fra Roches to øvrige danske divisioner, Roche Diagnostics og Roche Pharmaceuticals, står klar. Dagen indledes med en kort introduktion til Roche og til samarbejdet med sundhedsvæsenet inden for opsporing, diagnostik og behandling. Derefter får de studerende – i form af speed-dating – mulighed for at mødes med en stribe Roche-medarbejdere, der til dagligt beskæftiger sig med bl.a. medicinske og regulatoriske emner og HR, og få en snak om deres arbejdsopgaver, og om udviklings- og karrieremuligheder i Roche.

Efter tre timer er der afgang igen. De studerende fra Hørsholm drager mod Hvidovre, mens holdet fra Hvidovre tager turen nordpå. Når de er fremme, gentages programmet.

- Roche er glade for at kunne byde 120 unge, dygtige og ambitiøse life-science studerende indenfor hos Roche på denne dag. Som verdens største life-science virksomhed er vi hele tiden på udkig efter nye talentfulde kandidater, der har lyst til at arbejde på en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor der samtidig er gode muligheder for at gøre karriere uden for landets grænser. Netop derfor er jeg glad for, at Synapse er gået sammen med Roche om dette arrangement, udtaler Richard Wright, administrerende direktør for Roche A/S og Roche Innovation Center Copenhagen.

 

For yderligere information:

Kommunikationschef Morten Wiberg, Roche A/S 2488 6031

Bestyrelsesformand Marcus Jørgensen, Synapse 23 74 51 20

 

Om Roche i Danmark

Roche har tre divisioner i Danmark:

·         Roche Innovation Center Copenhagen

·         Roche Diagnostics

·         Roche Pharmaceuticals. 

Roche Innovation Center Copenhagen
Roche Innovation Center Copenhagen er førende inden for det hurtigt voksende område RNA-targeterede lægemidler, hvor det udnytter den ophavsretligt beskyttede Locked Nucleic Acid (LNA)-platform til at identificere vigtige nye lægemidler på tværs af flere terapeutiske områder. 

Roche Diagnostics A/S
Roche er markedsleder inden for in-vitrodiagnostiske produkter og vævsbaseret cancerdiagnostik i Danmark. Roche Diagnostics er desuden en af de største leverandører af blodsukkermåleudstyr til diabeteskontrol.

Roche Pharmaceuticals A/S
Roche er verdens største bioteknologiske virksomhed med lægemidler inden for onkologi, immunologi, infektionssygdomme, oftalmologi og neurologi. Roche Pharmaceuticals er den største leverandør af lægemidler til danske hospitaler.

I Danmark beskæftiger Roche godt 260 medarbejdere. Roche Pharmaceuticals beskæftiger ca. 110 medarbejdere, Roche Diagnostics ca. 90 medarbejdere, mens Roche Innovation Center Copenhagen beskæftiger 80 medarbejdere.

Roche Pharmaceuticals og Roche Diagnostics bor i samme bygning i Hvidovre, mens Roche Innovation Center Copenhagen har adresse i Hørsholm.

 

Om Synapse

Synapse er en non-profit studenterorganisation, som har til formål at bygge bro mellem ambitiøse studerende, nyuddannede kandidater og yngre medarbejdere inden for life-science med biotech-, medicinal- og konsulentbranchen. Synapse har til huse på Københavns Universitets SUND Innovation Hub, Nørre Allé 41, København.