Publikationer

Her har du mulighed for at få et indblik i Roche Danmark ved at downloade publikationer om vores virksomhed og vores sygdomsområder.

 

Håndbog til patienter med kæmpecelle-karbetændelse

Denne håndbog indeholder information om kæmpecelle-karbetændelse, symptomer, undersøgelser og behandling. Du kan også læse om hvordan sygdommen kan gå ud over synet samt praktisk information om forsikring ved rejser og støttemuligheder.

Klik her for at læse håndbogen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores bidrag i Danmark

Med vores footprint analyse kan du blive klogere på, hvordan Roche bidrager til det danske sundhedssystem og samfundet som helhed.

Perspektiv og debat – nye veje i kræftbehandlingen

Magasinet stiller skarpt på nye veje i kræftbehandlingen i Danmark. Magasinet sætter fokus på mulighederne og har til formål at skabe debat om udfordringerne i kræftbehandlingen i Danmark.

Et godt liv med leddegigt

Dette magasin er til dig, der har leddegigt eller som er pårørende til en med leddegigt. Magasinet giver et indblik i, hvordan du kan leve et godt og meningsfyldt liv med en kronisk diagnose.

IPF håndbogen

Håndbogen er skrevet til IPF patienter og deres pårørende med henblik på at give brugbar information omkring IPF som sygdom.

Håndbog for pårørende til patienter med glioblastom

Denne håndbog henvender sig til pårørende til glioblastom-patienter og giver information om relevante emner, som kan ligge pårørende på sinde igennem sygdomsforløbet.