Roche i Danmark

Roche Danmark er det danske datterselskab af den globale koncert F. Hoffmann-La Roche, som er verdens største lægemiddel- og diagnostikvirksomhed.

Vi er cirka 285 medarbejdere i Roche Danmark på tværs af vores to lokationer i Hvidovre og Hørsholm, og vi er aktive gennem hele værdikæden – fra grundforskning til patientløsninger gennem fem divisioner: 

 

Stærk værdikæde i Danmark

Kernen i vores arbejde på Roche Innovation Center Copenhagen er grundforskning med det formål at finde innovative løsninger på udækkede patientbehov. Vi er ansvarlige for kliniske forsøg i Danmark, som er essentielle for at undersøge, om nye lægemidler er sikre og effektive for patienterne. Samtidig giver de kliniske forsøg patienter adgang til de mest innovative lægemidler. Tidlig og præcis diagnose er essentielt for at sikre sundhed, forebygge sygdom samt finde den rette behandling og potentielle kur. Der ligger et stort potentiale i at kunne omsætte videnskab til patientbehandlinger, der kan give patienterne et længere og bedre liv. 

DK

Patienten i centrum

Vi bestræber os på at udvikle behandlinger og diagnostiske tests, som forbedrer patienternes liv. Vi fokuserer på områder, hvor der er begrænsede behandlings- og testmuligheder, eller hvor nye behandlinger kan gøre en stor forskel for patienternes forventede levetid, livskvalitet og sundhed. 

Vi leverer fx førende behandlinger og løsninger til seks af de otte hyppigste årsager til for tidlig død i Danmark. Disse inkluderer:

  • 15 kræftbehandlinger med positiv betydning for patienternes sygdomsforløb
  • 15 diabetesprodukter, som hjælper patienter med at genvinde kontrollen over eget liv
  • 705 diagnostiske tests, som muliggør tidlig og præcis diagnosticering 


I 2020 fejrede Roche Danmark 50-års jubilæum. Læs mere om Vores bidrag i Danmark her.

Du kan også læse mere om Roche og det danske sundhedsvæsen de sidste 50 år her.