Neurologiske sygdomme.


Forskning og udvikling i neurologiske sygdomme - for alle generationer 

Neurologiske sygdomme er lidelser, som rammer nervesystemets celler. Der findes mere end 600 neurologiske sygdomme. Mange af disse sygdomme kender man ikke årsagerne til.


Roche er dedikeret til at udvikle innovative behandlinger og løsninger til neurologiske sygdomme for alle generationer. Vi har teknologien og de videnskabelige indsigter, som vi forventer vil føre til en bedre forståelse af neurologiske sygdomme samt til nye typer af behandlinger til både børn, unge og ældre.

I Roche forsker vi i og udvikler behandlinger til følgende neurologiske sygdomme:

 

Neurologiske lægemidler under udvikling

Kliniske studier af et nyt lægemiddel foregår i en række faser og tager mellem 8-12 år. Læs om de forskellige faser her.
 

Neurologiske sygdomme.


Neurologisk pipeline pr. 1. februar 2022. Opdateres løbende på roche.com/pipeline

 

Kilder: sundhed.dk

Nysgerrig på Supportive Care?

Hvorfor er Supportive Care interessant? Læs med her, hvis du er nysgerrig på, hvad Supportive Care er, og hvad det kan betyde for dig.

Begrebet dækker over al den understøttende behandling, en patient (eller en pårørende) kan få brug for under og efter et længere sygdomsforløb. Supportive Care omfatter med andre ord ikke kun f.eks. palliation og rehabilitering – men alt, hvad der kan kaldes understøttende behandling. Vi har talt med en række sundhedsprofessionelle og bedt dem beskrive deres syn på Supportive Care, og hvordan det vil kunne bruges i det danske sundhedsvæsen.

Læs mere