Forskning og innovation
Vi arbejder for at udvikle innovative behandlinger og diagnostiske løsninger, der hjælper patienter, sundhedsvæsenet og samfundet - nu og i fremtiden. Vi er passionerede omkring at fremme videnskaben, identificere de bedste innovationer, internt såvel som eksternt, og hjælpe patienterne. Derfor søger vi aktivt nye idéer, så vi i fællesskab kan skabe fremtidens sundhedsvæsen.
Global førerposition inden for forskning og udvikling

Forskning er kernen i, hvad vi gør. Vi er den ledende virksomhed inden for investeringer i forskning og udvikling sammenlignet med andre farmaceutiske og diagnostiske virksomheder. I april 2020 blev vi tildelt titlen som den mest innovative medicinalvirksomhed i verden1. Titlen blev givet på baggrund af gennembrud inden for både immunonkologi og neurologi.

 • Nr. 1 blandt de mest innovative medicinalvirksomheder i verden1

 • Nr. 1 inden for globale investeringer i forskning og udvikling (81 milliarder kroner i 2019)2

 • 75 nye lægemidler under udvikling3

 • 220 globale partnerskaber, der fremmer forskningsdiversitet og omsætter videnskab til banebrydende lægemidler

 • 60 aktive kliniske forsøg i Danmark i 2019 - langt over niveauet i de andre nordiske lande4

Vi benytter os af den nyeste teknologi, partnerskaber samt vores unikke styrkeposition til at fremme videnskab og udvikle nye behandlinger. Vi fortsætter med at udvide vores lægemiddelportefølje for at imødekomme patientbehov inden for neurologi, infektionssygdomme og øjensygdomme. På nuværende tidspunkt har vi 75 molekyler under udvikling.

Et tæt samarbejde mellem Danmark og Roche skaber forskning og innovative partnerskaber i verdensklasse

Samarbejde med danske partnere er nøglen til innovation. Derfor har vi et tæt samarbejde med danske ledende universiteter og hospitaler. Vi sponsorerer ligeledes det højeste antal af aktive kliniske studier i Danmark og overgår dermed også danske lægemiddelvirksomheder3. Samtidig med, at patienterne, der indgår i disse kliniske studier, får nyt håb, uddanner det også sundhedspersonale og danner grundlaget for videre forskning af høj kvalitet.

Kilder:

 1. IDEA Pharma

 2. Roche Annual Report 2020

 3. Roche.com/pipeline

  (pr. 1. oktober 2021)

 4. Clinicaltrials.gov

Roche baner vejen for fremtidens innovative behandlinger

Se mere

Flere historier

Se alle historier

please be aware that you are leaving this website.