Karriere

Hos Roche bestræber vi os altid på at skabe en mangfoldig og god arbejdsplads. Her på siden kan du læse om vores høje medarbejdertilfreds og fokus på diversitet. Nederst på siden kan du også høre et par af vores kolleger selv fortælle om at arbejde hos Roche.

Vores medarbejdertilfreds er steget over de seneste år og er nu over 80 % på tværs af alle vores danske divisioner. Vi arbejder konstant på at gøre vores arbejdsplads endnu bedre ved at udvikle vores arbejdsrutiner samt sikre større fleksibilitet for medarbejderne. 15 år i træk har vi været i top-5 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser.

På tværs af vores danske divisioner forsøger vi at skabe en bæredygtig og mangfoldig arbejdsplads. Vi sætter pris på folks forskellighed, det være sig alder, køn, fysisk funktionsniveau, etnicitet, nationalitet, seksuel orientering, kultur samt arbejdsstil og tankesæt. 60 % af vores ansatte og 52 % af vores ledere er kvinder. Vores medarbejdergruppe inkluderer mange nationaliteter og akademiske baggrunde såsom farmaceuter, patentadvokater, økonomer, kommunikationseksperter og mange flere.

Fra medarbejdere i Roche

Se mere

Er du interesseret i en karriere hos Roche Danmark?

Flere historier

Se alle historier

Denne hjemmeside er målrettet danske sundhedsprofessionelle, medier og offentligheden. Kontakt Roche Pharmaceuticals A/S for yderligere information.

KontaktRoche worldwidelinkedinfacebookInstagramtwitterOm RocheDet mener viPharma løsningerPresseKarrierePrivacy noticeLegal statementCookie policy