Om Roche

Roche er en global pioner inden for diagnostik og lægemidler med fokus på at fremme videnskab for at forbedre menneskers liv. Den samlede portefølje inden for lægemidler og diagnostik såvel som de voksende muligheder inden for digitale sundhedsprodukter- og løsninger (insights business) giver Roche en unik mulighed for at levere individualiserede behandlinger. Roche indgår i partnerskaber på tværs af sundhedssektoren med dét formål at levere den bedste løsning og behandling til alle patienter. 
 

!!


Global førerposition inden for forskning og udvikling

Roche er verdens største biotekvirksomhed med lægemidler inden for kræft, immunologi, infektions- og øjensygdomme samt sygdomme i centralnervesystemet. Roche er ligeledes verdensførende inden for in-vitro diagnostik og vævsbaseret kræftdiagnostik samt frontløber inden for diabetesløsninger. I de senere år har Roche investeret i partnerskaber inden for genomisk profilering og Real World Data og er således blevet en af industriens førende virksomheder inden for digitale sundhedsprodukter- og løsninger. 

Innovation er kernen i vores virksomhed

Roche blev grundlagt i 1896 og stræber fortsat efter nye og bedre patientløsninger til at forebygge, diagnosticere og behandle sygdomme samt bidrage til en bæredygtig udvikling af samfundet. Ved at indgå i partnerskaber med alle relevante stakeholders arbejder Roche også for at sikre alle lige adgang til medicinsk innovation. Mere end tredive lægemidler, udviklet af Roche, er inkluderet i WHO’s liste over essentielle lægemidler, heriblandt livreddende antibiotika, antimalaria og kræftmedicin. Derudover er Roche for 12. år i træk blevet anerkendt af Dow Jones’ Bæredygtighedsindeks (DJSI) som én af de mest bæredygtige lægemiddelvirksomheder i verden. 
 

Roche-koncernen, med hovedkontor i Basel, Schweiz, er aktiv i over 100 lande og beskæftigede i 2021 mere end 100.000 mennesker på verdensplan. I 2021 omsatte Roche for 62,8 mia CFH, hvoraf 21,83 % blev investeret i forskning og udvikling. Genentech i USA er 100 % ejet af Roche-koncernen. Roche har aktiemajoriteten i Chugai Pharmaceutical, Japan. Læs mere på www.roche.com.