Om Roche

Roche a/s er det danske datterselskab i den globale koncern F. Hoffmann-La Roche, der har hovedsæde i Basel i Schweiz. Siden Roche blev grundlagt i 1896, har patienten været drivkraften bag vores arbejde.

Vi er stolte af at være den danske del af verdens største lægemiddelvirksomhed, som samtidig er verdensførende inden for både ”in vitro” diagnostik og vævsbaseret cancerdiagnostik, og også en pioner inden for diabeteskontrol.

Vores mere end 94.000 ansatte arbejder i mere end 100 forskellige lande, men med ét samlet formål: At levere ny og bedre patientbehandling. Vi tror på, at innovation er vejen til at hjælpe patienter til et længere liv, bedre livskvalitet og mere meningsfulde behandlingsforløb.

Vi har globalt syv innovationscentre, 30 forskningsenheder og 26 produktionssteder, som alle bidrager til vores indsats for at forbedre sundhedsbehandlingen i Danmark.


Forskning og udvikling i højsædet

I 2016 investerede Roche-koncernen 66,4 mia. kr. i forskning og udvikling, svarende til godt 19 % af vores omsætning. kr. Mere end 18.000 af Roches medarbejdere er beskæftiget med forskning og udvikling, og vi samarbejder desuden med mere end 200 forskningsinstitutter, laboratorier, virksomheder mv.

Vores enorme investering i forskning og udvikling er enestående inden for lægemiddelbranchen. I det hele taget er det kun ganske få virksomheder inden for en bred vifte af brancher, som afsætter flere midler til forskning og udvikling end Roche. Vores fokuserede forskningsindsats resulterer i, at vi i dag har mere end 70 nye lægemiddelkandidater under udvikling, ligesom vi har godt 150 kliniske studier, fordelt på syv sygdomsområder, i vores pipeline.


Førende indenfor bæredygtighed

Samtidig er vi stolte over, at vi ti år i træk har været anerkendt af Dow Jones’ bæredygtighedsindeks (DJSI) som den førende virksomhed inden for bæredygtighed blandt de største firmaer inden for lægemidler, bioteknologi og life science.