Roche Diabetes Care

Read the English versionRoche Diabets Care en af de største leverandører af blodsukkermåleudstyr til diabeteskontrol i Danmark. Vi er en pioner inden for udvikling af overvågningssystemer til blodglukose og er verdensførende inden for diabetesbehandlingssystemer og tjenesteydelser.

I mere end 40 år har Roche Diabetes Care, under varemærket Accu-Chek, arbejdet for, at mennesker med diabetes kan leve så normalt og aktivt et liv som muligt, og at give læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale de bedste værktøjer til at hjælpe deres patienter.

I dag tilbyder Accu-Chek-sortimentet diabetikere og sundhedssektoren innovative produkter og effektive løsninger, der fører til praktisk, effektiv og kompetent diabeteskontrol, hvad enten det gælder overvågning af blodglukose, informationsstyring eller insulintilførsel.

  • Blodglukoseapparater

  • Insulinpumper

  • Fingerprikkere

  • Datastyringssystemer

  • Uddannelsesprogrammer

Would you like to see this content in English?

Se mere

Denne hjemmeside er målrettet danske sundhedsprofessionelle, medier og offentligheden. Kontakt Roche Pharmaceuticals A/S for yderligere information.

KontaktRoche worldwidelinkedinfacebookInstagramtwitterOm RocheDet mener viPharma løsningerPresseKarrierePrivacy noticeLegal statementCookie policy