Sundhed i øret – lyt til en af vores podcasts

Hvordan er det at leve med en kronisk sygdom helt tæt på livet? Hvad er døden for en størrelse? Og hvorfor er diagnostik egentlig væsentligt?

I hver sin podcast-serie bliver disse spørgsmål udfoldet på unik vis ved hjælp af blandt andet patienter, pårørende og relevante eksperter, der åbent deler deres historier, viden og holdninger med dig. De tre podcast er udgivet af Roche Danmark.  

 

Sclerosepodcast – 2 sæsoner

I ‘Sclerosepodcast’ får du et indblik i sygdommen med de mange ansigter, også kaldet multipel sclerose (MS). Du bliver taget med på en rejse lige fra de første tanker, når sygdommen rammer, til dagligdagen med sclerose og om at møde livets store kærlighed gennem sygdommen.

Du finder alle afsnit lige her eller i din foretrukne podcasttjeneste ved at søge på ”Sclerosepodcast”.Hvad er diagnosen? – 1 sæson

I ‘Hvad er diagnosen?’ tager vi dig med ind i diagnostikkens maskinrum, hvor du i hver episode får indblik i, hvad og hvordan diagnostik bliver brugt i dagligdagen – og ikke mindst hvorfor diagnostik er væsentligt for det danske sundhedsvæsen, patienter og pårørende.

Du finder alle afsnit lige her eller i din foretrukne podcasttjeneste ved at søge på ”Hvad er diagnosen?”.


 

Livet længe leve – 1 sæson

I ‘Livet, længe leve’ kommer samtalen vidt omkring de aspekter, der udgør livets sidste tid. Filosofien, psykologien, de sundhedsprofessionelle og mennesker, der selv har været døden nær, giver deres bud på, hvad døden er for en størrelse og endnu vigtigere; hvordan det liv, der kommer før døden, leves med værdighed.

Du finder alle afsnit lige her eller i din foretrukne podcasttjeneste ved at søge på ”Livet, længe leve”.