Sundhed i øret – lyt til en af vores podcasts

Hvad nu, hvis du blev syg? Hvilket sundhedsvæsen ønsker du så at møde? Hvordan er det at leve med en kronisk sygdom helt tæt på livet? Hvad er døden for en størrelse? Og hvorfor er diagnostik egentlig væsentligt?

I hver sin podcast-serie bliver disse spørgsmål udfoldet på unik vis ved hjælp af blandt andet patienter, pårørende, politikere og relevante eksperter, der åbent deler deres historier, viden og holdninger med dig. De fire podcast er udgivet af Roche Danmark. 

Vores podcasts

Hvad nu, hvis du blev syg? - 1 sæson

Hvad nu, hvis du blev syg? ...hvilket sundhedsvæsen ønsker du så at møde? Tag med rundt i Danmark, når vi taler med dem, der former vores sundhedsvæsen. Glæd dig til personlige, interessante og underholdende betragtninger fra Lars Gaardhøj (S), Villy Søvndal (SF), Anders Kühnau (S), Karin Friis Bach (B), Jacob Rosenberg (C), Heino Knudsen (S), Per Larsen (C) og Martin Geertsen (V).

Du finder alle afsnit  eller i din foretrukne podcast-tjeneste ved at søge på ”Hvad nu, hvis du blev syg?”.

Sclerosepodcast – 2 sæsoner

I ‘Sclerosepodcast’ får du et indblik i sygdommen med de mange ansigter, også kaldet multipel sclerose (MS). Du bliver taget med på en rejse lige fra de første tanker, når sygdommen rammer, til dagligdagen med sclerose og om at møde livets store kærlighed gennem sygdommen.

Du finder alle afsnit eller i din foretrukne podcasttjeneste ved at søge på ”Sclerosepodcast”.

Hvad er diagnosen? – 1 sæson

I ‘Hvad er diagnosen?’ tager vi dig med ind i diagnostikkens maskinrum, hvor du i hver episode får indblik i, hvad og hvordan diagnostik bliver brugt i dagligdagen – og ikke mindst hvorfor diagnostik er væsentligt for det danske sundhedsvæsen, patienter og pårørende.

Du finder alle afsniteller i din foretrukne podcasttjeneste ved at søge på ”Hvad er diagnosen?”.

Livet længe leve – 1 sæson

I ‘Livet, længe leve’ kommer samtalen vidt omkring de aspekter, der udgør livets sidste tid. Filosofien, psykologien, de sundhedsprofessionelle og mennesker, der selv har været døden nær, giver deres bud på, hvad døden er for en størrelse og endnu vigtigere; hvordan det liv, der kommer før døden, leves med værdighed.

Du finder alle afsniteller i din foretrukne podcasttjeneste ved at søge på ”Livet, længe leve”.

Se mere

Denne hjemmeside er målrettet danske sundhedsprofessionelle, medier og offentligheden. Kontakt Roche Pharmaceuticals A/S for yderligere information.

KontaktRoche worldwidelinkedinfacebookInstagramtwitterOm RocheDet mener viPharma løsningerPresseKarrierePrivacy noticeLegal statementCookie policy