I Roche er vi fokuseret på innovative løsninger til forebyggelse af synstab. Vi arbejder med det formål at opdage og udvikle innovative løsninger, der sigter mod at omdefinere standarder for behandling og pleje af mennesker, der lever med synsnedsættelse.

Vores team inkluderer øjenlæger, øjenkirurger samt retinale specialister, som hver dag bidrager med en stor værdi til vores arbejde i form af erfaringer og viden fra den virkelige verden. 

I Roche arbejder vi på at udvikle nye innovationer med det formål at forbedre diagnosticering og transformere patientoplevelser og -resultater. Det gør vi ved at forstå biologien bag øjensygdomme - herunder hvad det i praksis betyder for mennesker, der lever med synstab.

Roche samarbejder med forskere, klinikere samt patientgrupper fra svagsynssamfundet. Det gør vi for at sikre, at vi forstår behovene hos mennesker, der oplever synstab, således at vi kan forsøge at imødekomme disse behov gennem vores tilgang til innovation, vores kliniske forsøgsprogram, medicin samt teknologiske løsninger.

M-DK-00000643/v1.0/Februar2023

Denne hjemmeside er målrettet danske sundhedsprofessionelle, medier og offentligheden. Kontakt Roche Pharmaceuticals A/S for yderligere information.