Roche Pharmaceuticals


Roche Pharmaceuticals fokuserer på at udvikle effektive lægemidler til patienter, så de kan leve et længere og bedre liv. 

Roche Pharmaceuticals er den største leverandør af lægemidler til danske hospitaler. Vi fokuserer på følgende sygdomsområder:

  • Kræftsygdomme
  • Neurologiske sygdomme
  • Infektionssygdomme
  • Immunologiske sygdomme
  • Blødersygdomme
  • Lungesygdomme


Danmark er dét land i Norden der har den højeste hyppighed og dødelighed inden for kræftområdet. Siden 1970 har Roche Pharmaceuticals bidraget med effektive og innovative behandlinger til danske kræftpatienter, der har givet patienterne længere levetid og mere livskvalitet. Alene i 2017 har vores kræftbehandlinger hjulpet 4.400 danske patienter.


Personlig medicin i højsædet
Vi fokuserer i høj grad på udvikling af personlig medicin, hvor man ved hjælp af f.eks. genetisk information tilpasser behandlingen til den enkelte patient. Det betyder mindre unødig og virkningsløs behandling samt færre bivirkninger for patienten.


En af Danmarks bedste arbejdspladser
I 2018 blev Roche Pharmaceuticals kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser i den uafhængige Great Place to Work undersøgelse. Vi fik en flot 2. plads i konkurrencen om at blive Danmarks bedste arbejdsplads på baggrund af især vores kultur på arbejdspladsen og medarbejdernes tilfredshed.


Hub for kliniske studier
Klinisk forskning er en essentiel del af udviklingen af et lægemiddel. I Danmark varetages en række kliniske studier lokaliseret både i Danmark og 10 andre lande som en del af Roches internationale forskningsindsats.