Roche Pharmaceuticals 

Roche Pharmaceuticals udvikler innovative lægemidler til patienter, så de kan leve et længere og bedre liv. Vi fokuserer i høj grad på udvikling af personlig medicin, hvor man ved hjælp af f.eks. genetisk information tilpasser behandlingen til den enkelte patient. Det betyder mindre unødig og virkningsløs behandling samt færre bivirkninger for patienten. 

Vi er en af de største leverandører af innovative lægemidler til danske hospitaler.

Udvikling af innovative lægemidler 

Danmark er det land i Norden, der har den højeste forekomst af kræfttilfælde og kræftrelaterede dødsfald. Det forventes, at en ud af tre danskere vil blive diagnosticeret med kræft i løbet af deres levetid.1,2 Roche Pharmaceuticals har introduceret mere end 20 nye kræftbehandlinger i de sidste årtier.3 De behandlinger har historisk set været blandt de mest innovative på dette områder.4

Vi fokuserer på udvikling af lægemidler inden for følgende sygdomsområder:

Hub for klinisk forskning

Klinisk forskning er grundstenen for udviklingen af et lægemiddel. Udviklingen af medicin tager mange år. I 2019 havde vi 60 aktive kliniske forsøg i Danmark – langt over niveauet i de andre nordiske lande. 

Innovationspartnerskaber

Vi er passionerede omkring at fremme videnskaben, identificere de bedste innovationer, internt såvel som eksternt, og hjælpe patienterne. Derfor søger vi aktivt at indgå i partnerskaber med eksterne partnere, så vi i fællesskab kan skabe fremtidens sundhedsvæsen. Vi arbejder fx tæt sammen med det danske sundhedsvæsen om at udvikle nye modeller for, hvordan aktører i sundhedsvæsenet samarbejder bedre, tilpasser incitamenter og specialiserer behandlinger. Læs mere om Vores offentlig-private innovationspartnerskab med Region Hovedstaden samt Herlev og Gentofte Hospital her.

En af Danmarks bedste arbejdspladser

I 2021 blev Roche Pharmaceuticals kåret som Danmarks næstbedste arbejdsplads i den uafhængige Great Place to Work undersøgelse, og dermed rangerede vi i top 5 for 15. år i træk.

Lyt til en række medarbejdere fortælle om deres arbejde i Roche - og ikke mindst, hvad de er mest stolte over i deres arbejde lige her.

Kilder:

1,2,3,4: Alle fodnoter finder du i rapporten Vores bidrag i Danmark.