Kræftsygdomme

Kræft er en sygdom i kroppens celler. Sygdommen opstår, når cellerne begynder at dele sig ukontrolleret og vokse uden formål. Hver tredje dansker får kræft og knap 285.000 danskere lever med en kræftdiagnose. Seks ud af ti kræftpatienter overlever kræft mindst 5 år.


Roche forsker i og udvikler behandlinger inden for følgende kræftsygdomme:

 


Magasin om kræft

Perspektiv & debat er et magasin, som stiller skarpt på nye veje i kræftbehandlingen i Danmark. Magasinet sætter fokus på mulighederne og har til formål at skabe debat om udfordringerne i kræftbehandlingen.

Du kan læse alle numre af Perspektiv & debat her

Nysgerrig på Supportive Care?

Hvorfor er Supportive Care interessant? Læs med her, hvis du er nysgerrig på, hvad Supportive Care er, og hvad det kan betyde for dig.

Begrebet dækker over al den understøttende behandling, en patient (eller en pårørende) kan få brug for under og efter et længere sygdomsforløb. Supportive Care omfatter med andre ord ikke kun f.eks. palliation og rehabilitering – men alt, hvad der kan kaldes understøttende behandling. Vi har talt med en række sundhedsprofessionelle og bedt dem beskrive deres syn på Supportive Care, og hvordan det vil kunne bruges i det danske sundhedsvæsen.

Læs mere