I Roche er vi fokuseret på innovative løsninger til forebyggelse af synstab. Vi arbejder med det formål at opdage og udvikle innovative løsninger, der sigter mod at omdefinere standarder for behandling og pleje af mennesker, der lever med synsnedsættelse.

Roche Retina Days er et to-dages møde, der har til formål at informere om den nyeste viden indenfor retinale sygdomme samt styrke formidlingen af den forskning, der finder sted i Danmark og internationalt.

Vi har en ambition om at fremme forskning og udvikling inden for oftalmologi for at kunne medvirke til at nedsætte risikoen for, at patienter mister synet. Vi mener, at dette kan lade sig gøre ved at støtte forskning og formidle denne bl.a. i form af videnskabelige møder indenfor oftalmologien.

  • En introduktion til Roche's indsats indenfor oftalmologi i dag og i fremtiden ved professor Dr. Sascha Fauser, Global Head of Ophthalmology, Roche

  • Interaktiv billedtolkning baseret på real-world cases* ved overlæge Tomas Ilginis og afdelingslæge Farah Arif, FEBO

* Roche Pharmaceuticals har ikke haft indflydelse på valget af cases

  • Den nyeste viden indenfor makulaødem ved uveitis ved overlæge, klinisk lektor Jimmi Roerslev Wied

  • Brugen af kunstig intelligens til automatisk billedanalyse ved professor, PhD, Thiusius Rajeeth Savarimuthu

  • AMD set i relation til øjets anatomiske modning og aldring ved professor Dr. Michael Larsen

  • Foredrag om kæmpecellearteritis ved afdelingslæge, Michael Stormly Hansen, FEBO

  • En tur ind i seks PhD studerendes projekter modereret af reservelæge, lektor, PhD, Yousif Subhi


Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
Ole Bruun Andersen
Email: [email protected]
Tlf.: 42 14 29 26

Vi gør opmærksom på, at Roche Pharmaceuticals A/S har anmeldt arrangementet til ENLI (Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien). Arrangementet er, efter vores opfattelse, i overensstemmelse med reglerne på området, selvom arrangementet ikke på forhånd er godkendt af ENLI.


M-DK-00000728/v1.0/juni 2023

M-DK-00000643/v1.0/Februar2023

Denne hjemmeside er målrettet danske sundhedsprofessionelle, medier og offentligheden. Kontakt Roche Pharmaceuticals A/S for yderligere information.